Opgaver

Opgave eksempler

Hos Dansk Digital Center er vi stolte af at have hjulpet en lang række kunder, både privat og erhverv, med deres projekter. I denne sektion, kan du se et udvalg af de forskellige typer opgaver, vi har løst gennem tidernes løb.
Du kan klikke på hvert billede for at få mere at vide om hver enkelt opgave.

Læs mere om:

Digitale løsninger til erhverv og private

Dansk Digital Center er mere end blot tv og parabol. Som navnet antyder, står vi klar med alle former for digitale løsninger til vores kunder. Det er vores mål at hjælpe dig med at finde en skræddersyet løsning til dine specifikke digitale behov, hvad enten du er privatkunde eller erhvervskunde.

Som du kan se på denne side, har vores opgaver været både mangfoldige og varierede. Hver af disse punkter repræsenterer en konkret opgave, som vi har løst til et specifikt kundebehov.

Lad Dansk Digital Center hjælpe med at løse din konkrete opgave, hvad evnen vi snakker specifikt udstyr og AV til et event, en permanent opgradering til en virksomhed

Private opgaver og digitale løsninger

I privat øjemed kan vi selvfølgelig hjælpe dig med installation og montering af tv, hvad enten vi snakker streaming eller via parabol. Men vidste du, at vi er også yderst kyndige i alt, der angår den fysiske installation også?

Det kan f.eks. være skjul og nedgravning af kabler eller tv, som bliver direkte indbygget i din væg. Vi tilbyder også sikkerhedsløsninger i form af overvågningsløsninger til private, der selvfølgelig er tilpasset dine specifikke dimensioner.

Og sidder du med en opgave, der kræver en ekstra hånd og en kreativ, specifik løsninger, siger vi: Fantastisk!

Ring og tag en snak med os omkring mulighederne!

Erhvervs opgaver til virksomheder

Dansk Digital Center er dedikeret til at finde løsninger til erhvervslivets specifikke digitale behov. Der er intet projekt, der er for stort, og vi har bl.a. stillet 20 storskærme op i 5 forskellige danske byer i forbindelse med Tour de France i 2022.

Vi har også hjulpet med AV udstyr til utallige møder og konferencer, samt lyd og billede til koncerter og festivaler. I den mindre festlige, men helt sikkert nødvendige, ende af skalaen, har vi leveret netværk, montering og videoovervågning til virksomheder af alle størrelser. Det er kort sagt kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan hjælpe dig med indenfor digitale opgaver.