Erhverv

Erhverv

Dansk Digital Center hjælper dig med alle digitale løsninger. Det er nemt, hurtigt og professionelt.
Se og klik på kategorierne nedenfor for at se, hvilke services vi kan tilbyde din virksomhed.

Alt indenfor digitale løsninger!

Siden 1996 har Dansk Digital Center hjulpet adskillige virksomheder i hele landet med deres digitale behov. Det har vi gjort lige fra starten, men vi valgte i 2008 at skifte til vores nuværende navn Dansk Digital Center (tidligere Paraboleksperten) for bedre at kommunikere den brede vifte af services, du kan se på denne her side.

Vores erfaring fejler med andre ord ikke noget, og med vores 9 kørende teknikere og 2 kontorer i øst og vest, er det vores fornemmeste opgave at rådgive med alt teknik, som din virksomhed har brug for.

Der er nærmest kun fordele ved at bruge autoriserede teknikere som os til dine digitale løsninger – du sikrer, at alt bliver gjort på den bedste måde. Ingen lappeløsninger her! Og skulle noget imod forventning gå galt, har du et hold, du kan ringe til. Du kommer altså aldrig til at stå med et problem alene, hvis det skulle brænde på.

Hvad er AV-udstyr?

AV-udstyr er fællesbetegnelsen for udstyr, som inkluderer både lyd- og billedmæssige elementer; dette inkluderer enheder, der projekterer, behandler eller producerer lyd og billede, som f.eks. højttalere, monitorer og mikrofoner.

AV-udstyr er uundværligt i forbindelse med nærmest alle typer større begivenheder, idet disse events gør brug af stærke visuelle og lydmæssige effekter. Typen af udstyr afhænger selvfølgelig af eventet, men dette kan inkludere storskærme, forstærkere eller slideshow-udstyr til f.eks. konferencer.

At planlægge events er i det hele taget en kompleks affære med mange dele, der skal gå op i en højere enhed. Man skal sikre sig, at alt udstyr fungerer optimalt og er opsat på den rigtige måde. Det er derfor, vi anbefaler at bruge eksperter som Dansk Digital Service til større events. Det giver også den ekstra sikkerhed, at du ikke står alene med et problem, hvis noget mod forventning skulle gå galt før eller under eventet. Læs mere om AV løsninger.

Netværk til virksomheder

Dit specifikke behov i forhold til internet afhænger af størrelsen på din virksomhed. Uanset løsningen, du vælger, skal det tekniske være i orden. Det betyder bl.a., at dit net skal køre stabilt, uanset om vi snakker kablet eller trådløs forbindelse.

Givet at alt kører, som det skal, er det hastigheden, der bestemmer, hvor hurtigt, du kan sende og modtage filer. Hvis jeres virksomhed opererer med mange mængde data, eller I er mange medarbejdere, anbefaler vi fibernet, der pt. er hurtigste type internet i skrivende stund. Men tag en snak med os, og lad os sammen kigge på, hvilken løsning er mest egnet til jeres behov.

    Kontakt os