Showroom

Dansk Digital Center Banner

Kom HELT ind i oplevelsen!

Forkæl dine ører i vores showroom, og få den helt store lydoplevelse.

Se, hvilken forskel det kan gøre med en soundbar eller gode højttalere, så du får det optimale ud af din fladskærm eller din tv-opsætning derhjemme. Bedre lyd giver bedre indlevelse og løfter dine yndlingsfilm og serier til et helt nyt niveau.

Lad os hjælpe med upcycle

Hos Dansk Digital Center er et af vores specialer opgradering af dine nuværende lydsystemer, også kendt som Upcycle. Har du f.eks. et ældre Bang og Olufsen, kan vi lave det om til et moderne system, så du både kan streame musik og få lyden fra dit TV igennem det.

Med sådan en løsning behøver du med andre ord ikke at købe nyt, og med vores mange forskellige lydløsninger er der en rigtig god chance for, at du ikke behøver at købe et helt nyt system.

Få en snak med os omkring, hvordan vi kan forbedre dit eksisterende lydsystem, så det også indeholder streaming, f.eks. fra telefon, tablet og TV.

Erfaring

Brug vores vejledning til at tilslutte det hele, eller lad en af vores dygtige teknikere komme på besøg og installere det for dig.

Vi har erfaring med flere at de store mærker som f.eks. Sonus Faber, JBL, Harman Kardon, Sonos, B&O med flere, så mon ikke vi kan finde den løsning, som også passer hjemme hos dig?

Besøg os for at få en snak, og ikke mindst en lytter.

Inspiration

    Kontakt os