Showroom

Dansk Digital Center Banner

Kom HELT ind i oplevelsen!

Forkæl dine ører i vores showroom, og få den helt store lydoplevelse.

Se, hvilken forskel det kan gøre med en soundbar eller gode højttalere, så du får det optimale ud af din fladskærm eller din tv-opsætning derhjemme. Bedre lyd giver bedre indlevelse og løfter dine yndlingsfilm og serier til et helt nyt niveau.

Vi har særligt dedikerede afdelinger for Sonos og Harman Kardon, hvor du kan få en oplevelse af som den kan blive derhjemme!

SONOS SHOWROOM

Velkommen til vores Sonos showroom – oplev den ultimative lydoplevelse

Kom og oplev Sonos lyden i vores showroom, hvor lyden tager dig på en uforglemmelig rejse. Vores showroom er dedikeret til at præsentere dig for det bedste inden for lydteknologi, og Sonos er hjertet af vores lydunivers.

Sonos er kendt for at levere enestående lydkvalitet, stilfuldt design og brugervenlighed. Uanset om du er musikelsker, filmentusiast eller bare elsker god lyd, er Sonos det oplagte valg. Vores showroom giver dig mulighed for at opleve og fordybe dig i Sonos' imponerende sortiment af trådløse højttalere, soundbars og subwoofere.

Vi står klar til at guide dig gennem vores særligt udvalgte Sonos-produkter og demonstrere, hvordan de kan forvandle dit lydunivers derhjemme. Vi skræddersyr løsninger efter dine behov, så du kan få den perfekte lydoplevelse, uanset om det er til din stue, dit køkken eller din have.

Kontakt os og book en tid til at få et personligt besøg i vores Sonos showroom og lad os sammen skabe den ultimative lydoplevelse, der passer til din livsstil.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og dele vores passion for fantastisk lyd med dig.

HARMAN KARDON showroom

Velkommen til vores Harman Kardon Citation showroom – oplev lyd i særklasse

Træd ind i vores eksklusive Harman Kardon Citation showroom og dyk ned i en verden af uforlignelig lydkvalitet og elegant design. Vores showroom er dedikeret til at præsentere dig for det bedste inden for lydteknologi, og Harman Kardon Citation er kronjuvelen i vores lydunivers.

Harman Kardon Citation er kendt for at levere enestående lydoplevelser, der forener innovation med æstetik. Vores showroom giver dig mulighed for at udforske og fordybe dig i Harman Kardon Citations imponerende udvalg af trådløse højttalere, soundbars og subwoofere.

Vi står klar til at guide dig gennem vores særligt udvalgte Harman Kardon Citation-produkter og demonstrere, hvordan de kan forvandle dit lydunivers derhjemme. Vi tilpasser løsninger efter dine præferencer, så du kan skabe den perfekte lydoplevelse til din stue, dit hjemmekontor eller ethvert andet rum.

Kontakt os og book en tid til personligt at få demonstreret vores Harman Kardon Citation showroom og lad os sammen skabe den ultimative lydoplevelse, der matcher din unikke livsstil.

Vi ser frem til at byde dig velkommen og dele vores passion for enestående lyd med dig.

Lad os hjælpe med upcycle

Hos Dansk Digital Center er et af vores specialer opgradering af dine nuværende lydsystemer, også kendt som Upcycle. Har du f.eks. et ældre Bang og Olufsen, kan vi lave det om til et moderne system, så du både kan streame musik og få lyden fra dit TV igennem det.

Med sådan en løsning behøver du med andre ord ikke at købe nyt, og med vores mange forskellige lydløsninger er der en rigtig god chance for, at du ikke behøver at købe et helt nyt system.

Få en snak med os omkring, hvordan vi kan forbedre dit eksisterende lydsystem, så det også indeholder streaming, f.eks. fra telefon, tablet og TV.

Erfaring

Brug vores vejledning til at tilslutte det hele, eller lad en af vores dygtige teknikere komme på besøg og installere det for dig.

Vi har erfaring med flere at de store mærker som f.eks. Sonus Faber, JBL, Harman Kardon, Sonos, B&O med flere, så mon ikke vi kan finde den løsning, som også passer hjemme hos dig?

Besøg os for at få en snak, og ikke mindst en lytter.

Inspiration

    Kontakt os