Bolig-/antenneforening

antenneforening

Få en individuel TV-løsning til jeres behov

Dansk Digital Center er stolte af at kunne tilbyde det samme som de større udbydere, når det kommer til TV- og bredbåndsløsninger.

Vi leverer til bolig og antenneforeninger, og vi kan tilpasse et produkt, som matcher det konkrete behov, I har brug for i jeres forening.

Her kan du føle dig tryg

Du skal være i gode hænder, når du køber TV gennem os. Vi er helt indforstået med, at valg af TV for en lang række husstande er en stor beslutning, men du kan som sagt være helt rolig.

Siden 1996 har vi taget hånd om alle slags digitale løsninger. Selvom TV og medielandskabet ser meget anderledes ud end dengang, kan du stole på, at vi har holdt os opdateret og fulgt med tiden.

antenneforening
Boligforening internet og tv

Vi kører i hele Danmark.

Du skal med andre ord ikke være nervøs for at vælge Dansk Digital Center som et alternativ til de store udbydere. Vi løser de samme opgaver, som din nuværende leverandør gør, og vi er garant for teknisk tryghed og fleksibilitet.

Du slipper også for flere led i et uoverskueligt telefonsystem og lange responstider. Det vil også ofte være den samme tekniker, som kommer ud og løser eventuelle problemer, der måtte opstå på vejen.

Vi står klar med et godt tilbud på den personliggjorte løsning til jeres antenne- eller boligforening. Kontakt os nu på 45 93 54 44.

Vi har styr på signalforsyningen

Hos Dansk Digital Center varetager vi alle opgaver i forbindelse med levering af tv og internet. Uanset om der er to eller flere tusinde brugere i foreningen, er vi jeres rette samarbejdspartner. Vi kan tilbyde både jeres egen hovedstation eller signalforsyning via fibernet.

Vi tilbyder

 • Drift
 • Service
 • Administration
 • Frit-valgs-TV
 • Etablering
 • Finansiering
 • Vedligehold
 • Optimering

Vi står klar med rådgivning eller et godt tilbud på den skræddersyede løsning til jeres antenne- eller boligforening.

Kontakt din digitale servicepartner på tlf. 45 93 54 44.

Vores teknikere kører i hele Danmark.

Antenneforening - service af tv og internet

Inspiration

  Kontakt os

  Bestil TV Løsning
  close slider

   Bestil TV Løsning