Netværk / WiFi

Optimering af Netværk / WiFi i hjemmet

Vi sørger for, at dit internet fungerer!

Problemer med Wi-Fi? Lad os hjælpe dig med dit trådløse netværk! Vi er nemlig eksperter i at hjælpe privatkunder over hele landet med installation og problemløsning af trådløse netværk.

Vi tjekker gerne din installation og optimerer dit signal, så du undgår sorte huller (dvs. steder, hvor nettet ikke dækker), så du kan bruge din data, hvor du end befinder dig i hjemmet.

Netværk / WiFi dækning
WiFi router

Hvorfor dækker mit Wi-Fi ikke?

Det sker ofte, at den medfølgende router fra din internetudbyder ikke egner sig til at dække hele husstanden. Det er et problem, der især opstår i større husstande, hvor signalet ikke er kraftigt nok til at nå rundt.

Tykke vægge, møbler og andet dæmper yderligere signalet fra din router til din enhed, hvilket giver problemer, når du bruger enheder, som henter deres data fra internettet.

Det kan være en film, der hakker og går i stå, en skype-samtale med dårlig lyd og billedkvalitet, eller langsom overførsel og synkronisering ved skole- og arbejdsopgaver.

Dansk Digital Center Netværk bil

Dansk Digital Center kan hjælpe

Kontakt os, hvis du kan nikke genkendende til disse typer problemer. Der er ikke noget mere frustrerende end hurtigt internet i teorien, som i praksis kører langsomt.

Vi sørger for optimering og giver dig det Wi-Fi internet, som du har betalt for!

  Kontakt os

  Bestil Gratis Wi-Fi Tjek
  close slider

   Bestil Gratis Wi-Fi tjek


   Vælg antal m2 eller erhverv