Større events

Storskærmsvisning af Cykelløb

AV-udstyr til større begivenheder & events

Dansk Digital Center kan hjælpe dig med installationer af AV-udstyr til større begivenheder og events. Begrebet ”større begivenheder” kan dække over alt fra lydudstyr til en mindre forsamling til koncerter eller begivenheder med over 1000 mennesker.

Vores eksperter har den rette erfaring og ekspertise, så de nemt og fleksibelt kan finde en løsning, som passer direkte til det, du har brug for.

Det kunne for eksempel være opsætning af storskærme til et udendørs arrangement, streaming af live billede eller TV-signal, eller lyd, mikrofoner og højttalere til et show, hvor der tales eller spilles musik. Det kunne også være, at du har brug for lyd til et jubilæum eller en reception i erhvervsmæssig øjemed.

Storskærm opsætning til koncerter, festival eller arrangement
Lyd og billede til større events

Erfaring med jobbet

Dansk Digital Center har masser af erfaring med opsætning af AV udstyr til dansk erhverv. Vi har blandt andet leveret parabol TV signal til Roskilde Festival, og her i år hjalp vi Creative Technology med at streame live billeder på deres storskærme af Tour de France.

Signalet blev sendt til 5 danske byer fordelt på 20 storskærme i henholdsvis København, Roskilde, Nybord, Vejle og Sønderborg, så de mange danske cykelfans kunne opleve Touren på en storslået måde.

Hvad kan vi hjælpe dig med at få i luften?

Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for eventet, så kontakt os på 45 93 54 44 for en uforpligtende samtale omkring dit næste større event.

Inspiration

    Kontakt os

    Bestil Eventløsning
    close slider

      Få tilbud på AV-løsning til større event eller begivenhed