Sonos installation

Sonos installation

Dansk Digital Center A/S er autoriseret Sonos installatør

det betyder at vi har alle produkter fra Sonos og at vi naturligvis kan installere dem.

Usynlig lyd med Sonos

Få en usynlig højttalerinstallation med indspartlede højttalere fra Stealth Acoustics og Sonos Amp.

Med usynlige højttalere får du den mest indretningsvenlige lyd-løsning, der samtidig giver en ekstra wow-faktor i hjemmet.

Højttalerne installeres i væggen eller i loftet – fuldstændig skjult bag filt, maling eller tapet. De leverer et bemærkelsesværdigt lydbillede, der stråler ud i hele rummet.

LR6G fra Stealth Acoustics er et 2-vejs, full-range højttalersystem, der monteres på samme måde som man ville montere en gipsplade.

Sonos lyd

Usynlig lyd, med Stealth Acoustics LR6G

sonos forstærker

Sonos er et af verdens største brand indenfor multiroms løsninger når det kommer til lyd, Sonos højtaler ser godt ud og lyder utroligt godt.

Alle Sonos højttalere har indbygget Wi-Fi, og behøver kun strøm, de kan også kables med et netværkskabel, så skal de bare programmeres og så er du klar til at streame masser af lyd.

Sonos Logo
Installation af Sonos TV stand

Optimal lyd til dit TV med Sonos

Med en Sonos Arc eller Sonos Beam til dit TV, vil ud få en helt ny oplevelse af at se en god film eller vigtig sports begivenhed derhjemme.

Kom helt ind i oplevelsen med en dybde og detaljegrad af lyd som du sent glemmer!

Dansk Digital Center hjælper dig med at installere og optimere lydniveauet til dit behov.

 

Her er en oversigt over de Sonos højttalere mm, vi har

 • Sonos Arc i sort og hvid
 • Sonos Beam i sort og hvid
 • Sonos Ray i sort og hvid
 • Sonos Sub i sort og hvid
 • Sonos Sub mini i sort og hvid
 • Sonos Era 100 i sort og hvid
 • Sonos Era 300 i sort og hvid
 • Sonos One i sort og hvid
 • Sonos One SL i sort og hvid
 • Sonos Roam i sort og hvid
 • Sonos Move i sort og hvid
 • Sonos Five i sort og hvid
 • In-Ceiling-højttalere fra Sonos og Sonance i hvid
 • Outdoor-højttalere fra Sonos og Sonance i hvid
 • In-Wall-højttalere fra Sonos og Sonance
 • Sonos Amp i sort
 • Sonos Port i sort

Sonos Amp gør at du kan tilslutte alt lige fra dine passive højttalere og TV'et til en CD-afspiller og pladespiller – og derefter tilføje alle de Sonos-højttalere rundt omkring i dit hjem som det passer dig.

Med Sonos Port kan du gøre dit traditionelle stereoanlæg til et ultramoderne Sonos-system, hvor du kan streame al din ynglings musik, helt trådløst

Så har du en cafe, restaurant, venteværelse, værksted, lagerhal eller et fitnesscenter, eller bare et sted hvor du vil forkæle dig selv eller andre med god lyd, så lad og hjælpe, både med rådgivning, levering og installation.

Ønsker du hjælp til installation af Sonos?
Ring til os på 45935444

Eller udfyld kontakt formularen herunder, og vi vender tilbage til dig.

 

Ønsker du selv at installere, kan du selvfølgelig også købe varerne i vores butik i Ballerup: Metalbuen 34, 2750 Ballerup

  Kontakt os

  Sonos installation

  Bestil inden d. 26/11 2022

  * Installation indeholder tilslutning og installation til ét TV med de medfølgende kabler, og gælder kun på Sjælland og Amager, ved samtidig køb af en eller flere af: 'Sonos Arc', 'Sonos Beam' eller 'Sonos Sub'.
  Ved afhentning, vil du få besked når varen/varerne er klar til afhentning på vores adresse: Metalbuen 34, 2750 Ballerup.
  Gælder så længe lager haves.

  Montering af Sonos på væg eller under TV

  Vi kan også hjælpe med vægmontering af Sonos eller montering på beslag under TV'et.

  Udfyld formularen ved at klikke på knappen her til højre,
  eller ring til os på tlf: 45935444

  Priser på Sonos

  Sonos Arc

  Gør al din underholdning levende med imponerende naturtro lyd og 3D-oplevelsen med Dolby Atmos.

  Lev dig ind i serier, film og gaming med krystalklar dialog og to højdekanaler, der giver dig en imponerende følelse af rumlighed. Når TV'et er slukket, kan du streame musik og meget mere fra alle dine yndlingstjenester. Styr nemt soundbaren med din eksisterende remote, Sonos-appen, din stemme og Apple Airplay 2. Udvid til et fuldt surroundsystem med en subwoofer og et par baghøjttalere, og tilføj flere højttalere rundt omkring i hjemmet for at lytte i flere rum. Det hele fungerer ubesværet sammen via WiFi.

  Sonos Beam

  Gør din underholdning endnu mere levende med den nyeste generation af vores kompakte smarte soundbar, nu med Dolby Atmos.

  Oplev panoramisk lyd og krystalklar dialog til TV-serier, film og gaming. Og når TV'et er slukket, kan du streame musik og meget mere fra alle dine yndlingstjenester. Det er nemt at styre det hele med Sonos-appen, din stemme og Apple AirPlay 2. Tilføj flere højttalere for at skabe et trådløst surroundsound-system og lytte i flere rum. Alt tilsluttes via WiFi.

  Sonos Sub

  Hør og mærk forskellen, når du føjer Sub til dit Sonos-system.

  Hør alle detaljer i musikken, og få en hjemmebiografoplevelse, der giver dig gåsehud. Nem opsætning uden kabler og en trin-for-trin-guide i Sonos-appen.

  Sonos Sub Mini

  Mini med stor styrke

  Fordyb dig endnu mere i alle scener og sange med den overraskende fyldige, klare og afbalancerede bas.

  Sonos Era 100

  Med næste generations akustik og nye niveauer af tilslutningsmuligheder forvandler Era 100 ethvert rum med den finjusterede stereolyd og fyldige bas, som din musik fortjener.

  Sonos Era 300

  Med "next-level" lyd, der rammer fra alle retninger. Era 300 omgiver dig ikke bare, den sætter dig ind i din musik.

  Sonos One SL

  Få rig og detaljeret lyd med denne overraskende kraftfulde højttaler.

  Stream musik, radio, lydbøger og mere fra alle dine yndlingstjenester, og styr nemt det hele med Sonos-appen og Apple AirPlay 2. Mix og match Sonos-højttalere rundt omkring i hjemmet for at lytte i flere rum, få en omsluttende hjemmebiograf og stereolyd. Det hele fungerer ubesværet sammen over WiFi.

  Sonos One

  Oplev detaljeret lyd og indbygget stemmestyring med denne overraskende kraftfulde smarthøjttaler.

  Stream musik, radio, lydbøger og mere fra alle dine favorittjenester. Det er nemt at styre det hele med Sonos-appen, din stemmeassistent og Apple AirPlay 2. Mix og match Sonos-højttalere rundt omkring i hjemmet for lytning i flere rum, stereolyd og en omsluttende hjemmebiograf. Det hele fungerer ubesværet sammen via WiFi.

  Sonos Five

  Gør din lytteoplevelse endnu bedre med klar og fyldig stereolyd.

  Stream musik, radio, lydbøger og mere fra alle dine yndlingstjenester, og styr nemt det hele med Sonos-appen og Apple AirPlay 2. Brug 3,5-mm-indgangen til at tilslutte en pladespiller, en CD-afspiller eller andre lydenheder, og mix og match Sonos-højttalere rundt omkring i hjemmet for at lytte i flere rum. Alt sammen via WiFi.

  Sonos Move

  Få fyldig og levende lyd, som du kan tage med dig.

  Få den uovertrufne Sonos-oplevelse derhjemme via WiFi, og skift til Bluetooth med et tryk på en knap, når du er ude.

  Det indbyggede håndtag og trådløse design gør det let at tage Move med fra rum til rum, ud på terrassen, til stranden og andre steder.

  Sonos Roam

  Bærbar smarthøjttaler, der er designet til udendørslivet.

  Nyd den uovertrufne Sonos-oplevelse på WiFi, og stream lyd via Bluetooth direkte fra din smartphone, tablet eller computer.

  Sonos Amp

  Power dine passive højttalere, skab dit smarte drømmehjem, og udnyt uendelige muligheder for at lytte i flere rum.

  Overfør Sonos-oplevelsen til dine gulv- eller reolhøjttalere eller arkitektoniske eller udendørs højttalere, og tilslut dit TV eller en pladespiller. Stream musik, radio, lydbøger og mere fra alle dine yndlingstjenester, og styr nemt det hele med Sonos-appen, Apple AirPlay 2, en universel remote eller stemmen med en kompatibel enhed. Tilføj Sonos-højttalere rundt omkring i hjemmet for en mere omsluttende oplevelse. Det hele fungerer sammen over WiFi.

  Sonos Port

  Få Sonos-oplevelsen på dit eksisterende stereoanlæg, og udnyt de uendelige muligheder for at lytte i flere rum.

  Slut Port til dit traditionelle stereoanlæg for at streame musik, radio og lydbøger med mere fra alle dine favorittjenester. Det er nemt at styre det hele med Sonos-appen og Apple AirPlay 2. Du kan til enhver tid udvide dit lydsystem ved at tilføje Sonos-højttalere rundt omkring i dit hjem. Det hele fungerer ubesværet sammen via WiFi.