Kabel tv

Installation af kabel tv

Hvis du ønsker det bedste signal, når du skal se film eller serier, er det vigtigt, at dine kabler er i topform. Hos Dansk Digital Center ved vi, hvor vigtigt det er, at både kabler, stikdåser og samlinger er i orden.

Herunder kan du se en række af de klassiske fejl, private forbrugere ofte begår ved installation af kabel TV. Du tænker måske, at vi er i småtings-afdelingen, men det er netop disse ting, som kan forhindre en optimal billedkvalitet og forbindelse.

Ring til os på telefon 45 93 54 44, og lad os foretage installationen af dit kabel TV. Så er du garanteret et klart og fejlfrit signal, der sikrer, at du kan se alle dine udsendelser med bedste billedkvalitet.

Det gode eksempel

Sørg for at antenneanlægget bliver lavet ordenligt første gang. Med støjsikre stik og samlinger kommer du langt.

Antennestikket. Brug kabler af god kvalitet, som f.eks. metalstik, der klemmes sammen om kablets skærm.

Samlinger. Vi anbefaler, at du bruger f-connector stik og samlere, så du minimerer signaltab.

Fordelere. Disse skal være af metal, og bruge F-stik. Det giver den bedste overførsel af signalet.

Vægdåsen. Skærmen skal være ført helt ind til skruen (indtil 2 mm), og det dækslet med spoler af bronze skal lukkes helt ned over, så dåsen er helt tæt

F-stik. Vi anbefaler compression-stik for bedste beskyttelse af antennesignalet

Kablet. Dobbelt-skærmet med folie og en flettet strømpe af tråde med en tæthed på 85dB.

Dårlige løsninger

Se gode og dårlige eksempler på antenneinstallationer herunder. Det rigtige udstyr gør en forskel.

De gammeldags antennestik med plastik kappe er næsten altid utætte, på grund af en centimeter bred åbning i skærmen, der kan forstyrre det originale signal.

De hjemmelavede af slagsen duer simpelthen ikke. Drop hjemmeløsningerne med f.eks. stanniol og få noget ordentligt.

Undgå at bruge fordelerdåser, som er lavet af plastic. Der er høj risiko for signalforstyrrelser, som ødelægger det primære signal.

Mange vægstikdåser har ingen metal på bagsiden, og består kun af plastic. Derfor er der ingen beskyttelse mod forstyrrende signaler udefra.

De færdiglavede kabler kan have mangler. Stikket vist på billedet er f.eks. utæt, idet er det er blevet skåret op og undersygt. Skærmen er ikke ført gennem stikket, og manglende eller dårlig forbindelse giver dårlig billetkvalitet.

På dette billede mangler der en skærm af metalfolie under det ydre lag.

    Kontakt os