Privat

Hjælp til Montering & Installation - Private

Lad Dansk Digital Center hjælpe dig med alle digitale løsninger.
Klik på et af nedenstående kategorier og læs mere om hvert enkelt produkt eller service.

Dansk Digital Center er på pletten!

Dansk Digital Center hjælper med opsætning, installation og vejledning af alt, hvad der har med digitalt udstyr til hjemmet at gøre. Vores mange års erfaring sikrer, at vi finder en løsning, der er skræddersyet til dine behov som privatkunde. .

Uanset størrelsen på dit hjem og dine behov, kan vi hjælpe dig – præcis som vi har gjort det med mange andre tilfredse privatkunder. Vores score på Trustpilot er på den rigtigt pæne side af 4 stjerner, og vi er først glade, når du er glad!

Wi-Fi og mange andre produkter

Den brede vifte af produkter, vi tilbyder her, er et resultat af vores mange års erfaring med digitale løsninger. Selvom vi primært startede som parabol-udbyder i 1996, er det især på netværks-fronten, at vi har valgt at fokusere meget af vores energi. Det gør, at vi stolt kan sige, at vi er på forkant med alt, hvad der har med internet, netværk og Wi-Fi at gøre.

Wi-Fi er blevet et must i ethvert hjem. Det er ikke nok bare at være på nettet – i en moderne tilværelse forventer vi at kunne bevæge os frit rundt i hjemmet og bruge alle vores enheder. Mange enheder, som f.eks. tablets eller telefoner, har ikke en kablet forbindelse, så det er ekstra vigtigt, at Wi-Fi forbindelsen makker ret, og at dækningen er fri for ”pletter” - dvs. steder i huset med dårlig forbindelse, hvor hastigheden er langsommere, eller enheden ryger helt af netværket. Med DDCs ekspertise kan vi gøre vores for, at dit internet kører optimalt.

Kablet internet vs. trådløs

Wi-Fi er generelt lettere at sætte op end en kablet forbindelse. Med Wi-Fi skal man ikke finde et fysisk punkt (som f.eks. en router) at forbinde sin enhed til, hvilket giver ekstra frihed og fleksibilitet til at bevæge sig rundt i hjemmet.

Ulempen er dog, at trådløse forbindelser kan være en del langsommere, hvad angår overførsel af data, end forbindelser med kabel. Det skal dog siges, at så længe wi-fi forbindelsen er stabil i hjemmet, er det stadig tilstrækkeligt i forhold til streaming af film, musik og videoopkald. Det er altså mest, hvad angår overførsel af større mængde data, som f.eks. download af konsolspil, at du kommer til at mærke forskellen.

Sikkerhed i hjemmet

Et andet produkt, vi er stolte af at kunne tilbyde, er sikkerhedsløsninger til private hjem i form af overvågningskameraer. Et sikkerhedssystem er med til at beskytte din ejendom og familien imod tyveri, brand og andre ubehagelige situationer. Der er ingen ubehagelige overraskelser, når du kan sidde og følge med fra din telefon eller tablet.

Synlige kameraer virker også præventivt imod indbrud, da man sender et stærkt signal om, at huset er godt beskyttet.

    Kontakt os