Indbygning af 85″ TV i væg

Indbygning af 85" TV

Indbygget TV i væggen

En af vores kunder, ønskede et stort TV i stuen, som ikke tog for meget plads.

Vi foreslog at vi kunne bygge et 85" TV ind i væggen, samt installere højttalere i loft, så de havde den fedeste lydoplevelse, uden synlige højttalere.

Det blev starten på en spændende opgave der blev til et lækkert og flot setup for kunden.

Læs mere om TV Montering.

Indbygget TV i væg
Indbygning TV

Vi måler op, skærer hul, for at skabe så usynlig en installation som muligt.

Vi arbejdede tæt sammen med kunden for at finde den rette placering for subwooferen, forhøjttalerne og baghøjttalerne, således at lydkvaliteten ville være optimal.

Vi sikrede også, at alle kabler var skjulte, så den eneste synlige del af systemet var det flotte, 85 tommer store Samsung TV.

montering af tv i væg

Et stk. 85" Samsung TV et blevet indsat i væggen, og vores tekniker får finpudset de sidste detaljer, så væggen bliver pæn at se på igen.

 

Med både subwoofer, for og baghøjttalere i loftet, bliver der ingen bevægelses gener for familien og gæster, når der skal ses film eller sport i surroundsound.

Indbygning af 85" TV i væg

Efter en omhyggelig installation og justering af systemet, var kunden mere end tilfreds med resultatet. De kunne nu nyde deres yndlingsfilm og TV-programmer med en fantastisk lyd- og billedkvalitet og samtidig have et minimalistisk udseende i deres hjem.

Vi var glade for at kunne hjælpe kunden med at opnå deres ønsker og behov, og vi håber, at vores installation vil give kunden mange års glæde og tilfredshed.

Vi kan også montere dit TV

Hos vores virksomhed har vi mange års erfaring med at hjælpe kunder med at opgradere deres hjemmeunderholdningssystemer.

Vi har ekspertise inden for en bred vifte af produkter og mærker, og vi kan hjælpe med alt fra installation af TV og højttalere til opgradering af netværk og trådløst internet.

Hvis du er interesseret i at opgradere dit eget hjemmeunderholdningssystem, er du velkommen til at kontakte os for mere information og rådgivning.

Klik herunder og læs nærmere.

Tv-montering

    Kontakt os