Storskærmsvisning af cykelløb

Cykelløb på storskærm

20 storskærms arrangementer i 5 byer.

Verdens Største Cykelløb er selvfølgelig Tour de France, og i 2022 var Danmark stolt del af dette spektakulære event. Løbets tre første etaper blev nemlig afholdt på dansk jord: Første etape blev kørt rundt i København, anden etape gik fra Roskilde til Nyborg via Storebæltsbroen, og endelig blev sidste danske etape kørt fra Vejle til Sønderborg.

I samarbejde med Creative Technology var Dansk Digital Center på pletten til dette event for at levere hele 20 storskærms-arrangementer i de 5 byer, som var involveret i Touren.

Creative Technology stod for selve skærmene, og vi stod for live TV billeder disse steder til stor glæde for alle de mange danske cykelfans, der var mødt op for at støtte Touren – og selvfølgelig få et glimt at rytterne, når Verdens Største Cykelløb kom rullende forbi. 🚴💛🚴💛🚴

Cykelløb på storskærm
opsætning storskærm
storskærm specialister

Skal Dansk Digital Center også klare dit næste arrangement? Det behøver selvfølgelig ikke at være helt i samme størrelsesorden, men med det sagt kan vi forsikre om, at du er i gode hænder, hvad end størrelsen på dit projekt måtte være.

Vi har leveret lyd og video til festivals, koncerter, konferencer, og meget mere, så vi tror på, at vi har den ekspertise, der skal til, så vi også kan hjælpe dig og dit arrangement.

Kontakt os på tlf: 45935444 eller udfyld formularen herunder, og skriv hvad vi kan hjælpe med.

    Kontakt os