Videokonference

Videokonference

Vinsmagning online

I forbindelse med COVID-19, lancerede Laudrup Vin og Gastronomi online vin smagning, her kunne kunderne tilmelde sig, så fik de tilsendt de forskellige vine som der skulle smages.

Det hele foregik online via et videokonference setup som Dansk Digital Center A/S stod for.

Videokonference opsætning
Vinsmagning online med video

Videokonference udstyr er blevet en nødvendighed i disse tider, hvor mange virksomheder er nødt til at arbejde hjemmefra. DDC Shop er stolte af at have installeret avanceret videokonference udstyr hos "Laudrup Vin & Gastronomi", som gjorde det muligt for virksomheden at afholde online vinsmagninger og online møder under COVID-19 nedlukningen.

Med det avancerede videokonference udstyr kan medarbejdere hos Laudrup Vin & Gastronomi nu nemt kommunikere med hinanden og med kunder og leverandører på tværs af landegrænser. Udstyret sikrer, at stemmer og billeder kommer klart og tydeligt igennem, så kommunikationen bliver så gnidningsfri som muligt.

opsætning og installation af videokonference udstyr fra Logitech

Dansk Digital Center A/S, sørgede for opsætning og installation af videokonference udstyr fra Logitech, så der kunne holdes online vin smagning.

 

WiFi opsætning

I samme moment var der også udfordringer med wifi på lageret, da man bruger håndholte scanner til at registrerer ordre med, der var ikke 100% wifi på hele lageret, så den del hjalp vi dem også med.

video til møderum

Udover online vinsmagning, benyttes det også i dag til online møder, og videokonferencer, med kunder og leverandører.

Udover videokonference udstyret har DDC Shop også optimeret Laudrup Vin & Gastronomis netværk og Wi-Fi. Dette har været afgørende for at sikre stabil og hurtig internetforbindelse i virksomhedens lagerhal, hvor der ofte er behov for at få adgang til online systemer og databaser.

DDC Shop har installeret en række avancerede løsninger, der sikrer, at Laudrup Vin & Gastronomis medarbejdere nu kan arbejde mere effektivt og produktivt, uanset om de er på kontoret eller arbejder hjemmefra. Med vores ekspertise og erfaring inden for videokonference udstyr og netværksteknologi er vi stolte over at have bidraget til Laudrup Vin & Gastronomis succes.

Så hvis du vil opleve gode vine og gastronomi så skal du besøge www.laudrup.dk

-

Kontakt DDC Shop i dag for at høre mere om vores produkter og løsninger inden for videokonference udstyr, netværk og Wi-Fi-optimering.
Vi er eksperter i at skræddersy løsninger til virksomheder i alle størrelser og inden for alle brancher.
Og hvis du vil have en løsning magen til, eller har andre tekniske udfordringer så ring til os på tlf 45935444
eller udfyld formularen herunder.

    Kontakt os