Tv på dreje beslag og skjulte kabler

TV på dreje beslag

Ophængning af TV

Vi havde en kunde, som ønskede sit TV ophængt under en trappe. Det skulle kunne hives ud og drejes, så det kunne ses fra køkkenet uden synlige kabler – det ordnede vores tekniker!

Hvis du også har en særlig opgave eller generelt ønsker hjælp til TV-montering, så ring til os på 45 93 54 44, eller skriv til os via kontaktformularen.

Hvad end dine behov for tv-montering er, kan du være sikker på, at du får en sikker og holdbar løsning hos os, som også tager hensyn til dine ønsker. Vi giver dig en flot opsætning af dit tv – uden kabelrod.

Tv På Dreje Beslag

Overvejelser ved at hænge TV op

Der er mange ting, man skal tænke over, når man ønsker at hænge et tv op. Der er først og fremmest nogle rent tekniske overvejelser:

Hvilket beslag, skal man bruge? (især hvis der ikke fulgte et vægophæng med.) Kan væggen pålideligt bære vægten af enheden? Kan kablerne nå fra stikkontakt og tv-boks?

Efter disse overvejelser kommer det mere æstetiske: Det er f.eks. vigtigt at finde et sted, hvor der ideelt ikke kommer for meget lys ind, så det kan påvirke billedkvaliteten.

Der er trods alt ikke noget ved, at man har brugt mange penge på en super smart 4K-skærm som man alligevel ikke får noget ud af, fordi sollyset går direkte i.

Har du styr på alt dette? Hvis du er i tvivl, så giv os et kald!

Inspiration

    Kontakt os