Tv Montering Inspiration

Montering af TV

Hos Dansk Digital Center hjælper vi med TV-montering privat i hjemmet. Vores montører har erfaring med montering af TV på alle tænkelige måder, herunder på drejelige beslag, på loftbeslag og på skråvægge – hvad end dit TV skal monteres på, kan vi love for, at vi har prøvet det før!

Så få en flot opsætning af dit TV og undgå kabelrod ved at bruge os!

Vores teknikere til TV montering kører i hele Danmark.

Tv Montering Inspiration

Spar besværet og brug os

Vores mange års erfaring med at montere forskellige slags TV er ensbetydende med, at vi vil kunne løse eventuelle ekstra udfordringer under en installation. Dette gælder især, hvis enheden skal monteres på skråvæg eller en anden ikke-standard overflade. Det er nemlig ikke alle vægbeslag, der er designet til at fungere på andet end helt flade vægge, hvorfor man risikerer, at opsætningen bliver ustabil.

Med en professionel installation behøver du dog ikke at være bange for stabiliteten – vi monterer gerne på skråvægge - men selvfølgelig kun, hvis det er forsvarligt at gøre. Under alle omstændigheder kan det lette en masse unødige bekymringer og besvær - det er jo derfor, vi er her!

Sidst, men bestemt ikke mindst, gør vi meget ud af ordentlig kabel-håndtering. En montering er ikke færdig, før det ser pænt ud også. Vi har som sagt prøvet det før, så tag endelig en samtale med os omkring, hvad man kan gøre ved unødigt kabelrod, hvad enten det drejer sig om en standard opsætning af dit TV eller en mere utraditionel løsning.

Inspiration

    Kontakt os