Parabol på tag

Parabol på tag

Parabol på tag

Vi monterede i september 2 stk. 100 cm parabolskærme på taget, med signal fra 3 forskellige satellitter hos Mediathand ApS i København SV, så de kunne komme i gang med deres nye og spændende test projekt.

Få en professionel parabol montering

Vi tilpasser din nye parabol, så den kan modtage præcis de kanaler, I ønsker at se, og vores dygtige parabolmontører står klar til at hjælpe dig. Vi kører i hele Danmark.

Kontakt os allerede i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at få dine foretrukne kanaler hjem i stuen. Dansk Digital Center er din professionelle paraboltekniker, og vi er garanti for en god service, når vi udfører en parabol installation. Kontakt os for yderligere oplysninger på telefon 45935444, hvis du har spørgsmål vedrørende en parabol installation, for at få en parabol montering eller for at lave en aftale.

Parabol på tag
Parabol installation

Vigtigheden af en professionel parabol-installation

At sætte en parabol op selv kan være en større opgave, end man lige skulle tro. Du skal både have styr på parabolens retning, hældning og højde. Ofte monterer man paraboler på husets højeste sted, så hvis man er gør-det-selv person, ja, så skal man sandsynligvis op at kravle på taget. Dertil kommer træk af kabler, søgning af tv-signalet og indstilling af udstyret i stuen.

Det hele kan naturligvis lade sig gøre, men vi har mødt en del, der er blevet overraskede over, hvor meget arbejde der ligger i det som privatperson. Det er selvfølgelig derfor, vi anbefaler at få parabolen installeret professionelt, hvad enten det er til privat, erhverv eller forening.

Ud over at det sparer dig for en masse tid, er det også din garanti for, at det hele virker, når vi går igen. Og skulle der mod forventning opstå problemer, er det lige for at ringe til os, snarere end at skulle problemløse det hele selv. Det er bare lettere.

Inspiration

    Kontakt os