Parabol på tag

Parabol på tag

Vi monterede i september 2 stk. 100 cm parabolskærme på taget, med signal fra 3 forskellige satellitter hos Mediathand ApS i København SV, så de kunne komme i gang med deres nye og spændende test projekt.

Få en professionel parabol montering

Vi tilpasser din nye parabol, så den kan modtage præcis de kanaler, I ønsker at se, og vores dygtige parabolmontører står klar til at hjælpe dig. Vi kører i hele Danmark.

Kontakt os allerede i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at få dine foretrukne kanaler hjem i stuen. Dansk Digital Center er din professionelle paraboltekniker, og vi er garanti for en god service, når vi udfører en parabol installation. Kontakt os for yderligere oplysninger på telefon 45935444, hvis du har spørgsmål vedrørende en parabol installation, for at få en parabol montering eller for at lave en aftale.

Få en professionel parabol montering

Vi tilpasser din nye parabol, så den kan modtage præcis de kanaler, du og din familie ønsker at se, og vores dygtige parabolmontører står klar til at hjælpe dig på hele Sjælland.

Kontakt os allerede i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at få dine foretrukne kanaler hjem i stuen.

Dansk Digital Center er din professionelle paraboltekniker, og vi er garanti for en god service, når vi udfører en parabol installation.

Kontakt os for yderligere oplysninger på telefon 4593 5444, hvis du har spørgsmål vedrørende en parabol installation, for at få en parabol montering eller for at lave en aftale.

Du kan også læse mere om antenne og parabol installationer, HER

Inspiration

    Kontakt os