Overvågning af hjemmet

Overvågning af hjemmet

Overvågning af hjemmet

Overvågning af hjemmet behøver ikke altid at være udelukkende af sikkerhedsmæssige årsager. En af vores kunder ønskede overvågning af sit hjem, så han kunne holde øje med levering af varer på adressen. Vi hjalp ham derfor med at sætte kameraer op de rigtige steder, så han nu altid kan holde øje med, om de bestilte pakker er ankommet.

Klienten kan følge med på sin telefon, tablet eller computer, og det er nu derfor legende let for ham at være et helt andet sted, men stadig følge med. Og ja, hvad angår det sikkerhedsmæssige, hjælper det selvfølgelig også præventivt på uønskede gæster og tyveri.

 

Overvågning af hjemmet

Overvågning til private og erhverv

I det hele taget mener vi, at en overvågningsløsning generelt er en god ide for både private og virksomheder - især da omkostningen forbundet ved sådan et foretagende nu er på et prisniveau, hvor alle kan være med, uden at det på nogen måde går ud over kvaliteten.

Derudover er alle vores løsninger ekstremt fleksible, og vi kan i fællesskab skalere overvågningen, så den passer til alt fra en lille lejlighed til stor virksomhed, der strækker sig over flere arealer eller etager. Kort sagt er den løsning, vi finder frem til, helt tilpasset den enkelte person / virksomheds behov.

 

Skal du også have kamera-overvågning? Så kan du læse flere detaljer om vores løsninger, samt hvilke kameraer vi bruger.

Læs også om mulighederne for videoovervågning til erhverv.

 

    Kontakt os