Kabel nedgravning

Kabel nedgravning

Kabel nedgravning

En beboerforening havde brug for nye kabler til deres TV og internet. Vi klarede nedgravningen og udskiften af disse kabler og fik deres TV og internet-signaler op at køre igen.

Nedgravning af kabler er autoriseret arbejde, man ikke bør klare selv. Rent administrativt er der en række reglementer, man skal have styr på, og i visse tilfælde må man simpelthen ikke klare det alene.

En autoriseret tilgang er helt sikkert vejen frem, da vi har styr på reglerne og har de rette materialer, der kræves til arbejdet.

Kabel nedgravning - dansk digital center

Fordele ved nedgravede kabler

Der er flere grunde til, at det er standard reglement at grave kabler ned. Et godt nedgravet kabel beskytter mod vejr og vind.

Kabler, der hænger udenfor, kan blive beskadiget af ekstreme vejrforhold såsom regn, sne eller vind. Når kablerne er nedgravet, vil de være beskyttet mod disse elementer og have en længere levetid.

Desuden kan nedgravede kabler forbedre signalkvaliteten. Kabler, der er udsat for eksterne påvirkninger fra andre elektroniske enheder eller elektrisk støj, kan forårsage signalforstyrrelser og dårlig billedkvalitet.

Skal vi også hjælpe din bolig- / antenneforening? 

Kontakt os direkte på tlf: 45935444 eller udfyld kontakt formularen i bunden af siden. Så kontakter vi dig snarest muligt.

Inspiration

    Kontakt os