Norlys

Norlys TV og Internet

Tv og streaming, som det passer dig bedst

Hos os bestemmer du selv, hvor mange og hvilke tv-kanaler og streamingtjenester, du vil have.

Derudover følger vores streamingtjeneste, Norlys Play, altid med - så kan du se dine yndlingsprogrammer live på alle dine skærme.

Norlys Logo

TV via streaming

Abonnementet kan opsiges med en måneds varsel til udgangen af en måned.
Har du brug for modtagerudstyr, såsom Chromecast eller Apple TV, kan dette tilkøbes ved bestilling.

Tv Kanaler Norlys

Du kan altid se DR's kanaler og otte nabolandskanaler med Norlys Play

Nabolands kanaler på Norlys

Vælg en fast streaming TV-pakke

Med en fast tv-pakke fra Norlys får du en række af de mest populære tv-kanaler og streamingtjenester:

 • Vælg mellem Lille, Mellem eller Stor TV-pakke.
 • Får du brug for en ekstra kanal eller streamingtjeneste, kan du nemt tilkøbe det.
 • Se din underholdning med det samme via appen Norlys Play.

TV via antenne - inkl. streaming

Vi har masser af tv og streaming klar til dig. Vil du helst vælge din egen underholdning med håndplukkede streamingtjenester og udvalgte tv-kanaler? Eller vil du bare gerne have det hele?

Abonnementet kan opsiges med en måneds varsel til udgangen af en måned.
Har du brug for modtagerudstyr, såsom TV-boks eller modul, skal dette købes separat.

Tv Kanaler Norlys

Du kan altid se DR's kanaler og otte nabolandskanaler med Norlys Play eller udstyr fra Norlys

Nabolands kanaler på Norlys

  Kontakt os

  Om tv pakker fra Norlys

  Med en TV-pakke fra Norlys har du mulighed for at få adgang til de bedste og mest populære kanaler fra det danske tv-landskab. De 3 pakker, som er fremhævet her, tilbyder fleksible muligheder, som passer til alle behov, hvad enten du skal have en stor suite med masser af programmer – eller er mere målrettet fokuseret, fordi du kun er interesseret i få kanaler, der har et specifikt indhold, du er ude efter (som f.eks. sport eller serier.)

  Vores mest fleksible løsning er ”betal per kanal”, hvor du selv vælger, hvilke kanaler, der skal være i din pakke. Hermed betaler du kun for de kanaler, du ved, du er interesseret i. Vores midterste pakke er ”vælg 8”, og er for dig, som har en bred tv-smag og er drevet af både at vide, hvad din smag er, men også er nysgerrig på, hvad der måske kunne gemme sig på de andre kanaler. Du vælger simpelthen 8 kanaler, som så bliver til din personlige pakke. Sidst – og helt klart mest – er adgang til hele molevitten: alle Norlys’ (i skrivende stund) 29 kanaler samt adgang til streaming-tjenester, som er et tilvalg i de andre pakker. Denne mulighed er for dig, som ikke vil gå glip af noget.

  Klik på hver pakke for at få mere at vide!

  Hvad er Norlys Play?

  Norlys Play indgår som fast bestanddel af alle de udbudte tv-pakker. Med denne service får du mulighed for at se alle dine kanaler på din computer, tablet, telefon eller anden enhed med internet, naturligvis uden at skulle betale ekstra. Derudover indgår 8 hhv. tyske og skandinaviske kanaler som del af denne service, og disse er altså kun er at finde via Norlys Play.

  Med Norlys Play får du mulighed for at tage din tv-oplevelse med dig på farten. Du er altså ikke længere låst fast til det rum, hvor dit fjernsyn står. Du kan eksempelvis se tv-avisen i toget, nyde et storslået show i sommerhuset eller, ja, se cykelløb på vej op af Himmelbjerget. Kort sagt – alle steder, hvor du har adgang til internet (f.eks. gennem mobilen), har du også adgang til dine kanaler fra Norlys. Dette gælder også i resten af EU, så vi mener det virkelig, når vi siger, at du kan tage din tv-pakke med dig!

  Endnu en fordel ved Norlys Play er, at du kan tilknytte 5 enheder til én konto. Du kan derudover se tv på 2 forskellige enheder på samme tid, så der ikke længere bliver kamp om, hvem der skal se hvad.

  Hvem er Norlys?

  Dansk Digital Center er stolte af at kunne udbyde Norlys’ produkter. Norlys leverer i skrivende stund elektricitet og internet til over en million hjem og er forgængere indenfor initiativer, som sikrer et grønnere og mere digitalt Danmark. Norlys er moderselskab for Stofa og Netselskabet NI, og tilbyder derudover pakkeløsninger indenfor antenne og TV til hele Danmark.

  Læs mere om hvad Norlys er her