Allente

allente

Canal Digital & Viasat er blevet til Allente

"Canal Digital og Viasat er blevet lagt sammen til ét selskab: Allente.

Vi har samlet det bedste fra begge og vil i fremtiden levere endnu mere kvalitetsunderholdning til dig.

God underholdning er med til at bringe os alle tættere sammen.”

Allente tv

Vælg din TV pakke

Vi har TV-pakker, der dækker alle behov – til serienørder og filmentusiaster, de sportsglade og dem der elsker nyheder. Og selvfølgelig TV til både børn og voksne.

Hvis du har et absolut favoritprogram, så kan du garanteret også finde det hos os.

Se TV via streaming

Alle danske kanaler inkl. kanaler fra Discovery samt Viaplay

Allente via parabol

Vælg din streaming TV pakke

Se TV via parabol

Den bedste lyd- og billedekvalitet! Inklussive kanaler fra Discovery og Viaplay

Allente via parabol

TV via parabol

–knivskarpt og stabilt

Vil du gerne se TV med knivskarpe billeder og krystalklar lyd?

Og har du heller ikke lyst til at bekymre dig om forsinkelser og afbrydelser på dit TV?

Så er parabol stadig det bedste valg som giver dig suveræn lyd-og billedkvalitet!

stream premium
3 måneder til 0 kr.

  Kontakt os

  Om Allente

  Allente - som er en sammenslutning af henholdsvis Canal Digital og Viasat – tilbyder et stort udvalg af tv-pakker, som du kan vælge enten at streame eller modtage over parabol. Hvad du end vælger, står Dansk Digital Center klar til at hjælpe. En TV-opsætning skal køre upåklageligt, så du ikke går glip af de store øjeblikke, hvad enten det drejer sig om højdepunktet i en fodboldkamp eller i en tv-serie.

  Du kan vælge din specifikke pakke ovenfor. Under hvert menupunkt kan du læse mere om hver og finde den pakke, der bedst passer til dine behov. Vi er sikre på, at der er noget for enhver smag i det brede udvalg fra vores samarbejdspartner Alliente. Som de selv skriver, er det ”alt det, du kender” – bare under et nyt navn, som måske ikke alle er bekendte med endnu.

  Parabol-tv

  Betegnelsen satellit-tv betyder kort og godt, at du modtager dit tv-signal fra en satellit, der er blevet sat i kredsløb i atmosfæren. Udbyderen sender deres signal til satellitten, der så spreder det over et større område. f.eks. Europa, Norden eller specifikke regioner. Signalet kommer altså langvejs fra, og du modtager det via en parabol, der funktionelt fungerer på samme måde, som når man modtager tv-signal fra en antenne på taget.

  Derfor er det vigtigt, at din parabol-modtager peger det rigtige sted hen, og at der er så frit udsyn som muligt. Men alt dette klarer vi selvfølgelig, så du blot kan læne dig tilbage og nyde resultatet. I mange år var det danske marked domineret af henholdsvis Canal Digital og Viasat, hvad angår udbydere af betalings satellit-tv. Og da det netop er disse to firmaer, der har fusioneret, kan du være sikker på, at du med en pakke fra Alliente får det bedste udvalg med det bedste indhold.

  Streaming

  Med begrebet streaming forstås en service, som sender (eller ”streamer”) lyd og billede over internettet, der så bliver afkodet og vist på din skærm.

  Der er grundlæggende 2 typer streaming: Med en interaktiv tjeneste kan du selv vælge det, du gerne vil se, når du ønsker det, men det kræver et aktivt valg fra dig. En passiv tjeneste er en standard tv-kanal, bare sendt over nettet, hvor et program bliver sendt på et bestemt tidspunkt, der er ens for alle. Med en streaming-pakke fra allente får du potentielt adgang til begge typer kanaler – f.eks. er Viaplay en kanal, der foregår on demand, imens DR, TV2 osv. er ”normale” kanaler, der fungerer, som de plejer.

  De fleste er bekendt med begrebet streaming fra et af de utallige tjenester, som du kan tilmelde dig på nettet, der giver dig adgang til serier, film og spots. Ofte er en del af disse shows eksklusivt at finde hos én bestemt tjeneste, hvilket skaber et incitament til at vælge en bestemt service over en anden. Med tv pakke fra Dansk Digital Center og Alliente får du adgang til en række medier, helt som du kender det fra TV.

  Forskellen på parabol og streaming

  En satellit-opsætning kræver først og fremmest en parabol, som vi selvfølgelig gerne kommer og installerer hos dig. Derudover skal parabolen monteres et sted, hvor der er frit udsyn til den sydlige del af himlen, og endelig skal der trækkes et kabel fra parabolen til din enhed (præcis som du kender det med en antenneforbindelse). En parabol-forbindelse sender signalet direkte til din enhed, og er derfor ikke afhængig af tredjeparts faktorer, som f.eks. nethastighed eller dårlig forbindelse fra din internetudbyder.

  En streaming-tjeneste er let at sætte op, og kræver blot en enhed med netadgang for at virke. Det er de færreste husstande, der ikke har adgang til internettet, og streaming tilbyder potentielt mere interaktivitet og valg af, præcis hvilket program du vil se (som du kender det fra f.eks. Netflix.) Dog er det værd at bemærke, at en streaming tv-pakke er afhængig af din netforbindelse, og at du potentielt har brug for en tredjeparts enhed for at føre dit billede fra din computer med internet over på dit tv. Ring til os og hør nærmere, så du er helt sikker på, hvilket setup, der fungerer bedst for dig!

  Læs mere om Allente