Maj 2020

Nyt spændende partnerskab i antennebranchen

Dansk Digital Center A/S udvider mod vest.


Dansk Digital Center A/S har indledt et samarbejde med SuperTeknik Aps, som ejes af Ulrich Hestehauge. Med samarbejdet tager Dansk Digital Center A/S et stort skridt nærmere målet, nemlig at tilbyde danskerne en landsdækkende uafhængig servicepartner indenfor Antenne og TV branchen. Parterne samles under fælles paraply og navnet er forsat Dansk Digital Center, blot bedre funderet med afdelinger i Øst & Vest. Det nye format er allerede skudt igang, med officiel opstart 1. April 2020

”Ulrich Hestehauge er valgt udfra kendskabet til et højt serviceniveau og teknisk kvalitet, herudover passer geografien og hans mange kontakter på Fyn og i Jylland, perfekt ind i vores planer om at skabe en nærværende afdeling vest.
Ulrich har mange års branche erfaring, især som tidligere ejer af Fyns Antenne & Elektronikcenter A/S (FAE), som han i 14 år drev med succes fra Odense”.
Siger Flemming Jensen, der er direktør i Dansk Digital Center A/S, og forsætter:
”Vi er utrolig glade for at få Ulrich og hans dygtige mandskab med ombord, de har viljen og kompetencerne der skal til, for at styrke vores position vest for storebælt”.

Ulrich Hestehauge, der er indehaver og direktør i SuperTeknik Aps, er ligeledes glad for den nye partnerskabsaftale.
“Jeg har senest tilbragt 4 spændende og lærerige år hos Dansk Kabel TV A/S, men savnede det selvstændige liv.
Modellen for et samarbejde med Dansk Digital Center A/S var attraktivt fra start, da vi udover fælles værdier, også har samme ambitioner for fremtiden. Jeg glæder mig over udfordringen og udsigten til at udvikle i fællesskab, vi skal nu udnytte synegierne i at være repræsenteret i alle regioner.
Herudover glæder jeg mig ikke mindst til at servicere kunderne”, siger Ulrich Hestehauge.

Fakta

Dansk Digital Center A/S blev stiftet i 1996 af Flemming Jensen - dengang under navnet Parabol Eksperten. Firmaet har lang erfaring med at levere salg, service og installations ydelser til danskerne, herunder:

  • Antenne & Parabol anlæg
  • Kabel TV & Fælles antenne
  • TV & Lyd anlæg
  • Netværk & WiFi
  • Videoovervågning

Dansk Digital Center A/S er et af DK´s ældste aktive servicefirmaer i branchen, med hovedkontor beliggende i Ballerup.

 


Har du brug for en tekniker?

Kontakt os med hvad du har behov for.

Kontakt Dansk Digital Center